Follow my blog with Bloglovin

Sabtu, 7 September 2013

kek...ooo...kek...

assalamualaikum semua,

pagi ni aku bangun dengan penuh bersemangat...cadangnya nak buat kek 3@4 biji untuk keperluan majlis dan jemputan majlis sepanjang 2 hari ni...

aku cadang nak buat kek marble...dan satu kek special untuk birthday someone very special to me esok... hmmm...tgh berkira-kira lagi nak buat kek apa ni...rasanya macam nak belek buat indulgence tapi gelatin takde pulak...pastu terasa nak buat red velvet tapi jus lemon pulak takde untuk buat buttermilk... pastu nak buat choc creamcheese tapi macam tak rajin lak nak melapis sebab 2 orang budak kecik kat rumah ni tengah demam selsema...

malam tadi pun shah teruk berjaga pasal anak-anak bergilir muntah...aku jaga dah hujung-hujung je masa husna muntah kali kedua...

ini pun husna tengah sedap bergolek atas riba lepas aku susukan dari pukul 10.30 tadi...

jadi ke tidak ntah kek aku ni ntah.... berangan ke langit...jadinya..hmmm entahlah... tapi kejayaan kena berangan dulu baru boleh capai kan? ecece...ita pandai la kau...

ok...aku nak try letak husna kat bawah ni..kalau jaga pun sekurang-kurangnya dia dah tidur sejam dah ni...kebas dah kaki ni rasa...

p/s blueberry cheesecake pun macam ok jugak kan? ;)

Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: