Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 24 September 2013

Menu minum petang

assalamualaikum semua,

melegakan kaki setelah mesyuarat setengah hari dan berlarian ke sana sini...

meh buat kerja sambil minum petang pulak....

nak minum dengan apa? haaa..... selalu kita minum petang dengan kuih muih je kan? apa kata kali ni kita tukar pulak pada yang lebih banyak kekacang.... apa tu ye?

haaa.... tarra....


CikTa ChipNuts Kukiss



biskut buatan cik ta la... sekarang ni tak main dah minum petang dengan chipsmore bagai semua tu... masa tu dah lupus ok... ecece... berlagak pulak sejak boleh buat biskut sendiri ni...

tapi amaran tau ni... kalau korang nak makan biskut koleksi cik ta ni kena makan dia je.. baru ngam... kalau nak lawankan dengan teh ke kopi ke... kena minum sambil makan biskut ni.. jangan sesekali cicah dalam air tu tau... kalau tak karang korang kena guna sudu pulak... tak pun straw je terus pasal cair dah... huhu...


dari google

 dari google

kalau sesiapa yang berminat jangan lupa 'place your order' tau... meh cepat... hujung minggu ni cik ta nak balik kampung kat kluang sesiapa yang nak order tu bagitau ok... harga cuma RM12 je sebalang....


p/s resepi yang tertunggak tu nanti ye... azab nak menaip bila keja banyak ni...waaa... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: