Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 13 September 2013

PetroSmart Kuantan : Aktiviti Hujung Minggu

assalamualaikum semua,

hujung minggu ni banyak betul aktiviti kat Kuantan ni tau....

macam minggu lepas jugak cuma bezanya minggu lepas kami tak keluar kemana-mana event yang ada di Kuantan ni pun sebab hujan yang lebat... tak sanggup rasanya memijak lumpur dengan anak-anak kecik semata-mata nak join mengemparkan diri di Pesta Gempak Astro dan tempat-tempat lain tu...

minggu ni pulak event banyak kat dalam tempat tertutup.... macam malam esok ada perlawanan akhir Pesta Bola Merdeka 2013... Malaysia bertemu Myanmar....


Final Pesta Bola Merdeka 2013 


tapi yang sedihnya berbayar ni payah sikit la kan nak pergi... elok tengok dari tv kat rumah je la....
kalau tak salah tiket dia untuk perlawanan biasa RM20 seorang...tapi perlawanan akhir ni tak tau la pulak berapa...

ada gak lagi sukan yang tengah berlangsung sekarang ni... Perlawanan Hoki Piala Tun Abdul Razak 2013...yang ni aku tak pasti bila... tapi yang ini free... jadi boleh jugak kalau nak bawak anak-anak rasai semangat sukan sikit kan....



lagi satu lagi event ada kat Kuantan Parade...

MATTA Fair 2013 peringkat Negeri Pahang... yang ni berlangsung dari hari ni 13 September 2013 hingga 16 September 2013 di Kuantan Parade...

bagi sesiapa yang tak tau apa MATTA Fair tu... dipendekkan cerita sesiapa yang nak pergi bercuti dalam dan luar negari boleh la tengok kat sini... sebab kadang-kadang ada diskaun berbaloi-baloi untuk korang...

aku cadang nak jengah jugak ni... pasal abg long ada rombongan ke aquaria bulan depan.. kena top up tiket untuk abg ngah... kot-kot la ada tiket aquaria murah-murah kan?....(berharap...)




pastu lagi satu lagi event ni dekat je dengan rumah aku ni haaa.....

kat Bangunan Yayasan Pahang...

ada pameran sains rasanya.... ala-ala gitu la....

meh tengok gambar....


petrosmart Kuantan 



dan gambar lagi...



aturcara sepanjang 3 hari ni...korang guna la lampu picit bagi terang ye... azab nooo pakai hp ni... 



dah bercadang nak bawak anak-anak datang sini esok.... enjoy ye anak-anak....



p/s abiskan hujung minggu bersama yang tersayang boleh hilangkan stress tau....jom... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: