Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 17 September 2013

Rezeki dari Kedah..

assalamualaikum semua,

diharap semua sihat hari ni ye.... kami sekeluarga alhamdulillah sihat semuanya... cuma adik husna ada sikit selsema tapi alhamdulillah masih tidur dengan lena...

hujung minggu baru ni berakhir dengan suasana cukup ceria untuk kami semua.... malam tadi kami sempat singgah di Fun Fair untuk hiburan anak-anak...

jadi la anak-anak merasa naik permainan yang ada di situ walaupun sekejap cuma... kami peruntukkan tak lebih RM20 untuk anak-anak...syukur anak-anak ceria...kecuali adik husna yang akhirnya mengamuk sebab tak puas main... kami abaikan je la... masuk kereta dan biar je dia menangis dan berhenti sendiri... tak mau ajar bila dia nangis kami layankan... biar dia tau masa yang betul untuk main dan berhenti... (tentunya berhenti bila kami dah abis duit peruntukkan..hehe...)

meh tengok gambar anak-anak yang seronok...


rupa macam nak tertidur pun ada princess ni... 


permainan yang ketiga diorang ni naik.. 



petang ni aku dikejutkan pulak dengan bungkusan misteri dari Kedah....


bungkusan dari kedah 


tak terkata bila tengok isi kat dalam bungkusan tu... Ya Allah... puncanya setelah baca entry dari Ikan Pekasan Sg. Komoi punya cerita la aku terkomen kat blog akak yang baik hati ni...dan akhirnya sampai satu bungkusan penuh bukan setakat ikan pekasam je pulak tu....


ikan pekasam, keropok dan kuah rojak mak bee 



terima kasih la bebanyak pada kak ANIM yang sudi menghantarkan bungkusan penuh barang berharga tu ye kak... semoga Allah permudahkan urusan perpindahan akak dan murahkan rezeki akak sekeluarga di tempat baru jugak...amin...



p/s malam ni dah terasa kat tekak nak makan nasi panas dengan ikan pekasam Sg. Komoi la.. hehe.. Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: