Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 4 November 2013

Final Piala Malaysia 2013.. Pahang menang wei!

assalamualaikum semua,

selesai sudah perlawanan akhir bagi Piala Malaysia 2013 yang berlangsung dalam hujan lebat malam tadi..

alhamdulillah..berbaloi pahang dapat cuti sebab menang..aku tumpang gembira sebab tinggal serumah dengan 4 orang pahang yang icnya 06.. cuma aku je yang 01.. huhu..

tahniah pada yang berjaya menjadi juara dan yang kalah harap terima kekalahan dengan hati terbuka..dan berhati-hati bagi yang memandu balik ke rumah..jangan sebab terlalu suka atau marah terjadi kejadian yang tak diingini..

apa pun semua plan kek tak jadi hari ni sebab husna demam dan pagi tadi ada majlis konvo abg long...akan kucuba usahakan besok jugak..inshaaAllah..berusaha ita!

p/s hadiah kemenangan besar bagi pasukan pahang dari husna bila dia muntah berlambak lepas abis game tadi..sekian..

Cerita menarik lain

7 Luahan Ikhlas:

memmetlenggeng berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniahlah pahang ye...Boleh tidur lena

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hadiah dari adik husna tu yang paling gempak..heee

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tq zila..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..kak..sampai semalam pun tak boleh tidur dibuat husna..

hafizmd berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

as salam
tahniah pahang dan rakyat pahang..mmg berbaloi tunggu 21 tahun...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tq hafiz, tolong jawab bagi pihak org pahang.. hehe..

Nurul Busyra berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hi..salam perknalan..nide sharing ^^....follow blog saya juga ye...www.madamhealthy.blogspot.com.. (^^)v tQ