Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 20 Disember 2013

Mental Age Test

assalamualaikum semua,

hari ni dapat sesuatu dari kawan di facebook...

ujian umur mengikut mental anda.... menarik kan?

dan aku dah try buat....

keputusannya adalah....


 Mental Age Test



hahaha...mujur sama dengan umur sekarang ni...... eh tapi macam muda jugak la kan? sebab dalam beberapa hari lagi nak berganjak ke 35 tahun.... (kalau ikut bulan Islam dah cukup pun..4 Safar)...

ada yang berminat nak cuba?

meh gi kat MENTAL AGE TEST ... lepas tu komen korang dapat umur berapa yek?



p/s terima kasih yang sudi singgah dan bagi komen.. tuan rumah tak sempat nak balas lagi... petang ni nak balik kg... doakan keselamatan kami ye... Cerita menarik lain

5 Luahan Ikhlas:

Abdullah Fairuz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

my mental age is 28. i'm 21 years old.

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow

Cikgu Norazimah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

umo CN 27, tp mental age 34! pergh..

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak pun dapat 34..hmmm... kurang accurate la kot. Simple questions jer pun...sajer nak lepas boring jer akak rasa... Quite fun juga kan.

izan mama mia berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak try..hahah..mg slmt sampai ke kg.. :)