Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 3 Januari 2014

Jalan-jalan sempena Hari Ulang Tahun..

assalamualaikum semua,

malam ni in Shaa Allah kalau takde aral melintang kami akan memulakan perjalanan sempena menyambut ulangtahun aku yang ke 35.... wah dah 35 dah kau ita... alhamdulillah.. bersyukur banyak dapat capai umur ni... dan semoga makin banyak kebahagiaan dikecapi...

terima kasih pada semua yang sudi ucapkan Selamat Ulang Tahun tu jugak ye... tak terbalas dah di facebook dan di mana-mana... terima kasih ingatan kalian pada diri ini... terharu... hukhukhuk...(hadiah takde ke? ;) )


meh tengok ke mana perjalanan kami bermula malam ni....


our journey from tonight... membelah semenanjung lagi U...hehe..

doakan kami pergi dan pulang dengan selamat ye....

p/s sambutan kali ni best disertai dengan family along... yeay!... cuma risau ada jangkaan banjir gelombang kedua pada 6 Januari 2014 ni? semoga semuanya dipelihara Allah hendaknya..amin.. Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: