Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 18 Februari 2014

cepatlah doktor...

assalamualaikum semua,

masih tunggu result MRI semalam...

cepat la doktor....susah hati sebelum dapat result ni...harapnya takde la yang serius...

buat pengetahuan yang bertanya..shah kena tahan wad kat Pusat Perubatan Kuantan sebab sakit belakang...

masih menunggu keputusan doktor hari ni..tapi nampak macam dah kurang sikit selepas buat physiotherapy... alhamdulillah...

cepat la doktor...

p/s mata mengantuk...tapi ada yang datang melawat pulak...

Cerita menarik lain

6 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sabar ya

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Siapa kata duduk hospital boleh relax kan. Nampak jer tak buat apa2. Tapi sebenarnya banyak nak buat. Memang letih dan tak cukup rehat jadinya. Anyway, hari tu hubby akak buat kat KPJ. Better sikit. Tak semua hospital ada laser treatment untuk slip disc, tapi KPJ Kuantan ada. Puas hati sangat kat situ

:: Mrs.Eady :: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahaii...semoga dipermudahkan semua nyer..

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hopefully..nothing serius..
kalau kak di tempat ita, sure risau punya..
suamilah katakan

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga hubby ko cepat sihat.. insya allah.. jgn stress2 ok

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Harap2 xde ape2 yg serius ... Semoga cepat sembuh & dipermudahkan segala urusan ...