Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 7 Mac 2014

Hadiah hari lahir yang sangat bermakna..

assalamualaikum semua,

lama tak menulis...banyak sangat perkara yang nak ditulis tapi masih tak berjaya nak ditulis...

aritu ada aku tulis post pasal sambutan hari lahir kan?

kira cerita ni susulan la dari cerita aritu...

berita hadiah hari lahir.... tahun ni hadiahnya sangat best...

nak tau apa dia? hehehe...

nanas
nenas kembar mak
bukan nenas ni yang aku dapat sebagai hadiah hari lahir tu tapi ceritanya ada kaitan dengan nenas mak yang kembar ni..nanti la aku cerita kisahnya ok...

alhamdulillah akhirnya aku akan berkongsi berita gembira ni buat semua pembaca...

dan jugak mengharapkan doa dari semua terutamanya keluarga dan kawan-kawan agar semuanya selamat sehingga hari yang ditunggu itu tiba...

ceh macam ucapan sebelum mendirikan rumahtangga je kan bunyinya... haha...

inilah beritanya....tarra...

ujian pengesan kehamilan... double line :)


dan dengan ini jugak aku mengumumkan yang Koleksi CikTa terpaksa menghentikan pengambilan tempahan buat sementara waktu kerana sebab yang memang tak dapat nak dielakkan....


p/s mood merundum nak buat apa pun di kala ini...

Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas: