Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 20 Mei 2014

Baucer Diskaun 15% Pembelian Tudung Khas Kepada Semua Pembaca Cerita Ita

assalamualaikum semua,

lamanya tak jengah sini...
dah lebih seminggu tak ada update dari Cerita Ita...

bulan ni dan bulan depan merupakan bulan yang agak sibuk keluar kawasan sebenarnya... ini semua kerana semua orang berebut nak cari tarikh sesuai untuk kursus dan apa-apa aktiviti supaya tak bertembung dengan bulan puasa..

haaa... sebut pasal bulan puasa..kiranya tak lama lagi nak raya dah kan?

korang dah beli tudung untuk raya nanti?

kebanyakan orang sibuk dah membeli baju raya atau menempah baju raya dah sekarang ni... dan buat yang tengah cari tudung untuk raya pulak pun dah sama sibuk...

aku ada satu baucer best nak kongsikan buat semua pembaca blog Cerita Ita... ada baucer diskaun 15 % dengan setiap pembelian kat satu butik tudung online ni... 

nak tau apa butiknya....

meh kita tengok dulu koleksi yang butik ni tawarkan...

 

tudung2u.com.my 

bagi yang minat bershawl-shawl… banyak pilihannya…antaranya…


Shawl 


cantik kan corak dia..  




yang fesyen halfmoon pun ada tau….


cantik kan? ;) 


Kalau yang minat tudung bawal biasa pun banyak pilihan… terbaru pilihan bawal dari Kelantan yang comel-comel belaka….

i like yang biru tu...

bawal aidijuma pun ada... cantikkkk....

cantik murah
bawal aidijuma

haaa.... tuan blog pulak tengok dah berpinar mata ni haaa... nak pakai tudung bawal balik la...


Harga kat web ni amat berpatutan dan kalau korang beli dengan baucer diskaun dari Cerita Ita ni dapat kurang lagi tau… mesti ada yang kata 15 % je pun… eh 15% tu kalau dapat kurang boleh korang buat untuk menabung bagi duit raya kat budak-budak pulak raya nanti kan… hish.. banyak keuntungannya tu…


Bagi yang berminat apa lagi… ada banyak lagi pilihan tudung yang cantik-cantik...meh gi kat laman web dia laju-laju… 

Bila dah buat pembelian…masa nak bayar tu boleh gunakan baucer diskaun 15% khas buat pembaca blog Cerita Ita ni…

Butir-butir ada di bawah ni ye…


Baucer diskaun : 15 % pembelian di Tudung2u.com.my

Kod baucer : ARO2014

Pembelian sah sehingga : 10 Jun 2014  

Cepat sebelum terlambat….ada free postage lagi untuk pembelian RM70 ke atas ok...


p/s mood raya dah mula terasa… tapi jangan lupa pulak ganti puasa yang lepas-lepas tu dulu ye… J

Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Semua lawa..Takde yg labuh sikit ke Ita..

memmet lenggeng berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik-acantik tudungnya

Cik Sal berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaa menarik..