Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 14 Oktober 2014

Breastpump terpakai untuk dijual dengan harga murah : Set Spectra 3 dan Unimom Allegro

assalamualaikum semua,

lama tak bersiaran.. sibuk menguruskan adik hadi di rumah sekarang ni..

inshaaAllah satu hari nanti nak tulis pasal kelahiran adik hadi pulak..

tapi buat masa ni ada sesuatu kena highlight dulu.. aku nak jual breastpump aku yang ada sekarang ni..

aku nak jual dua-dua set ni dalam satu pakej yang sama..maknanya dua barang ni dengan satu harga..

ok..kita cerita detail pam ni dulu..

pam 1 : Spectra 3

spec : pam elektrik single @double

usia : pam ni dah berjasa dekat 4 tahun dah pada aku dan anak-anak..

condition : keadaan pam buat masa ni masih tip top dan pembelian pam ni akan disertakan dengan 2 set breastshield terpakai jugak..maknanya boleh buat double pumping.. ;)
tak ada kotak akan mengiringi pam yang dijual..harap maklum ya..

harga beli : RM499

pam 2 : unimom allegro (SOLD @ TERJUAL)

spec : pam elektrik @ bateri ; single @ double

usia : dah lebih 2 tahun

condition : pam masih tip top dan setiap pembelian akan disertakan dengan 2 set breastshield terpakai.. juga boleh buat double pumping.. ;)
kotak asal disertakan dengan pam yang dijual..

harga beli : RM310

ok berapa harga yang aku nak tawarkan?

Harga yang ditawarkan ialah : hanya RM200

untuk....

1 set pam di atas...

dan diiringi dengan barang percuma seperti di bawah ni :

1 set nipple shield MAM terpakai (cuma guna sekali) (SOLD)
3 new backflow prevention (sesuai untuk spectra dan unimom) (2 SOLD)
1 backflow prevention terpakai
1 new tapak botol susu (unimom) tidak pernah guna (SOLD)
1 new valve (spectra)
1 adaptor (unimom) (SOLD)
1 botol lotion Baby Johnson's

untuk sesiapa yang berminat untuk semua barang di atas dan seperti gambar di bawah sila email pada rozitaabdrahman@yahoo.com untuk berunding...

Hanya RM200 termasuk pos!


* update pada 15/10/2014 disebabkan pam set kedua telah terjual.. hanya tinggal set pertama untuk dijual dengan harga murah..

Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

:)

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baca je boleh, hihi...
tunggu entry adik hadi:-))

Piipy Hap berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam kak. Spectra 3 ade lg? Sy dah email akak ye. Ni no.fon sy 012 8600622 for fast reply. Tq kak.

su berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam kak..ada lg x pam sy nk beli utk jiran dia org ssh xmmpu.. Whats app 0148131062