Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 26 Oktober 2014

Dah 54 hari

assalamualaikum semua,

pagi ni bersiaran dari kampung nan indah permai..

lama dah tak menulis..ini pun sambil meriba si kecik comel dalam cuaca pagi yang sejuk-sejuk ni..terima kasih pada yang sudi singgah dan baca serta tinggal komen walau tuan blog lama dah tak berkesempatan nak menulis..

alhamdulillah..hari ni kami dah genap 54 hari selepas tarikh bersalin aritu...aku masih lagi merangka draf untuk kisah kelahiran adik hadi..maaf ye bagi yang tertunggu-tunggu...ceeeh...ada ke? hehe...

adik hadi makin sihat dan bulat sikit dari lahir aritu...dan dah 2 hari aku letak gambar muka adik di facebook..kalau sebelum ni tak letak konon-konon la eksklusif konon...haha..sila jangan meluat ok..

dan di entry ini juga akan diletakkan gambar bagi sesiapa yang belum tengok Ahmad Hadi Haris di facebook lagi tu..

selamat berkenalan buat semua dr adik Hadi..

p/s cuti2 jugak...tapi ada keja yang kena jugak submit sblm 30 hb..hmmm...

Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Mrs Little Voice berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alololo...yomeynye....semoga menjadi muslim sejati

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu dia,,, terima kasih kerana tunaikan hajat kak anim, heee
alololo...bestnya jadi baby. orang tengok pun geram