Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 11 November 2014

17 CPUV Nuffnang?

assalamualaikum semua,

walau lama tak bersiaran dan jarang-jarang bersiaran...tapi alhamdulillah..rezeki masih ada..tq nuffnang..

takde gambar nak disertakan ok..karang korang kata aku riak pulak.. ;p

harap maaf bagi yang tinggal komen tapi tak berjawab..line sangat tak membantu..ditambah pulak dengan guna hp je ni...super lembab ok..

p/s eh...apa ke hal yg aku update blog pepagi buta ni...tido la ita wei...

#saya ada anak kecik..harap maklum ok..

Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah ita.. itu maknanya nuffnang cayang kat ko hihi.. aku ni kalau ad nuffnang max dpt 0.15 huhu nak wat caner.. takde status gelihati tu