Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 7 September 2015

Hantar Cadangan Bajet 2016 anda

assalamualaikum semua,

bulan oktober akan muncul... bulan Oktober ni sinonim dengan bulan Pembentangan bajet sebenarnya... dan tahun ni akan datang adalah pembentangan bagi Bajet Tahun 2016 bagi Malaysia.. tak tau apa pulak kejutan untuk bajet kali ni kan?

korang ada cadangan bernas yang korang rasa patut untuk dilaksanakan pada pembentangan bajet 2016 akan datang ni?

kalau ada mari kita sumbangkan beramai-ramai melalui saluran yang betul...

caranya....

sila pergi ke laman web perdana menteri kita NAJIB RAZAK .... sila klik pada tulisan bold najib razak tu ye...

lepas tu korang akan diminta login masuk ke web...korang kena daftar masuk dulu...atau nak lagi senang login masuk menggunakan facebook je... itu lagi mudah..

lepas tu korang akan diminta menulis butir-butir peribadi serba sedikit dalam ruangan yang disediakan...

dan abis...

ok akan keluar ruangan macam ni untuk korang tuliskan cadangan yang nak dicadangkan...

kat bawah ni cadangan yang aku buat...sila abaikan kesilapan bahasa yang digunakan jika ada... kalau nak betulkan lebih baik komen di bawah...

cadangan bajet 2016



dan selepas korang klik cadangan dihantar akan keluar macam ni pulak...




maka cadangan korang telah selamat untuk diterima....

ok hantarkan cadangan anda sehingga 15 September 2015 ni ok... laman cadangan ini akan ditutup selepas tarikh tu... laman ni dah dibuka dari 1 September 2015...

ada yang nak tanya kenapa cadangan ni aku utarakan? ok... sebab aku dah melabur banyak pelaburan pada pam susu yang harganya agak boleh tahan dan bukannya murah... ini adalah insentif yang sangat bagus untuk menggalakkan penyusuan susu ibu lebih berjaya...percayalah.... sapa sokong sila komen.....


p/s jerebu makin teruk ye sekarang ni... seram tengok langit.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: