Rabu, 13 Januari 2016

nak apa sebenarnya ni?

assalamualaikum semua,

memula tadi pikir nak update blog pasal bekal... lepas tu terfikir pulak nak update pasal anak-anak...

lepas tu tetiba jadi lain sebab terpandang orang cari benda alah ni kat keyword nuffnang... hahahaha....
ok serius aku tak boleh nak berhenti ketawa ok... you really make my day... hahahaha....

korang tengok la apa dia cari ni....

nuffnang
ok aku tak terkata dah... senyum...senyum....


ok motif?

ada ke orang nak menulis cerpen pasal pam susu? ok sesiapa yang rajin tulis cerpen... ini ada tajuk baru untuk anda....pastu kena tulis pulak cerpen sambil baring pam susu... hahahaha... serius kelako la... masalahnya ada pulak yang nak baca tu ek.... aku terus terfikir... ko dah kenapa?

ni betul-betul tajuk 18SX yang dia cari ni... ok kepada semua pengguna internet di luar sana.. terutama anda yang rajin menggunakan mr google anda bagi apa sahaja.... ketahuilah bahawasanya blog hamba ini adalah blog peribadi yang ditulis berdasarkan pengalaman penulis sendiri atau dari hasil pembacaan penulis... takde kaitan dengan orang lain... penulis semata-mata... tapi blog peribadi bukan bermakna aku nak cerita semua hal peribadi aku di sini... tiada cerita lucah di sini ok... sekali lagi diulang...penceritaan adalah dari pengalaman yang diharpkan dapat membantu orang lain.. itu je...

ok... tutuplah cerita tu sebab kalau tak aku pun sama jadi sakit mental kang memikir... macam-macam orang ada dalam dunia ni.. pelik-pelik.. (walaupun aku masih menaip dalam keadaan tersenyum...hahaha)

ok aku nak tunjuk kat korang hasil berblog selama ni... ada la sikit-sikit...buat duit jajan anak-anak.... belanja diorang makan-makan... jadi la dari takde... ada la aku buat tambah kerja sedia ada... jadi sekarang ni aku dah buat bape kerja ek agak-agak... pegawai veterinar... surirumah... penjual pau... penjual susu segar... penjual pati batook ori dan blogger... 6 tu... kalah sorang menteri tu...dia baru buat 3 kerja je kan...hehehe...

eh lupa pulak hasil...

tadda... 0 je...

iklan nuffnang




pasal aku dah cash out... hehehe.... gigih la mengupdate supaya iklan masuk banyak-banyak... terima kasih semua pembaca yang sudi singgah ke blog picisan ni... jasamu sentiasa kukenang... semoga korang dimurahkan rezeki oleh  Allah jugak... amin...


p/s hari ni meeting kita jamu kawan-kawan dengan pau...aci tak? Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah pagi

idzwa kamaruddin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya punyer seciput jek ;)

Lea Ismail berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.buat cerpen sambil pam susu....mcm2 kan.saya dulu pernah carian tertinggi dekat nuffnang katil siti nurhaliza.hahaha