Logo KBBA

Rabu, 30 Mac 2016

Beli buku dengan penghantaran percuma!

assalamualaikum semua,

berminat? mau tidak kan? baca tajuk je dah tak sabar nak ambik tau...

hehehe...itu bagi orang macam aku la tu... penggemar buku...

ok sesiapa yang berminat boleh segera terjah... hari ni je offer ni tau... rugi tak terjah... ok maklumat lanjut boleh klik banner kat bawah ni...



untuk penggemar buku-buku islamik memang patut tengok la... banyak buku yang sangat bagus dengan harga yang sangat berpatutan...


p/s start malam kang ada offer lagi best.. 300 pilihan buku dengan potongan harga tu...fuyoo... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: