Logo KBBA

Khamis, 31 Mac 2016

Pening tengok blog

assalamualaikum semua,

aku kan baru tukar template blog ni... konon-konon nak cari yang lagi cantik...sudahnya... ambik ko.. berterabur... aduhai...

ok... di sini hamba menyusun jari sepuluh meminta pertolongan kawan-kawan bagi memperindahkan teratak hamba semula... (ceh macam la yang dulu lawa sangat)...kuikui... tapi tak la buruk sangat dari yang sedia ada ni kan...

jadi sangat lah diharapkan untuk memberi pandangan membina... kalau yang korang rasa menyampah nak suruh aku buang pun aku cuba buang...(kalau berjaya la)

ini gambar yang dikongsi oleh rakan sebentar tadi...



dah kenapa ntah nuffnang aku tu tetiba duduk kat tengah-tengah jalan...

pastu korang tak boleh tengok eh logo kbba yang aku tepek bawah header tu?

serius sangat ni...jiwa jadi kacau... huhu...

jadi tolong ye kawan-kawan.... bagi pandangan membina boleh tak? sekali ni je...( eh ke aku dah mintak tolong banyak kali? heee)..



p/s hari ni kita lunch nasi goreng bekal.... korang makan apa? Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

LM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ada tu kak kelab tu..Slow2 kak edit. Sy lg tak reti

YB Shehan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah tolong dah

Rozita Abdul Rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehee..tq shehan..