Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 5 April 2016

www.rozita-ceritaita.blogspot.com kini kembali!

assalamualaikum semua,

hari ni bukak je blogger dashboard hati jadi banyak senang... hehe..

nak tau pasal apa? pasal tajuk tu la...

sebelum ni kan blogspot dah tukar semua link yang blog pada blogspot.my dari yang asal blogspot.com dan tadi bila buka je dashboard ada keluar mesej gini...

blogspot.my domain
pengumuman blogspot 


jadi maknanya link blog yang lama www.rozita-ceritaita.blogspot.com tu masih boleh digunapakai la sebenarnya... dia akan tukar sendiri kat alamat tu jadi www.rozita-ceritaita.blogspot.my ... takpe la... yang penting mana-mana satu pun dia tetap pergi ke blog Cerita Ita... itu yang lebih penting...

hari ni aku rasa tak bape sihat tapi setelah menghadapi masalah yang sangat menghiburkan di office ni serta merta jadi sihat pulak... hahaha...


p/s ekon rosak.. hari ni kita berkipas je la... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: