Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 22 Mei 2016

Selamat Hari Lahir Sayang !

assalamualaikum semua, 

Semalam hari lahir abg ngah tapi hari ni aku baru berkesempatan nak tulis ucapan hari lahir buat salah seorang buah hati aku dalam keluarga kami ni...

Abg ngah aka Ahmad Najmi Afiq


ummi tak lupa ye nak... ummi ingat tapi disebabkan kita dah sambut lebih awal dengan kek di Zoo Kemaman aritu maka takde la lagi sambutan kali kedua... hadiah pun ummi ayah dah bagi kan ?

dan ummi dah buat ucapan dengan abg ngah jugak pagi tadi dan ucapan di instagram dan facebook jugak...


ucapan untuk Abg ngah

ooo... lupa nak tunjuk apa hadiah yang kami bagi untuk hadiah tahun ni... tahun ni kira istimewa berbanding tahun lain yang cuma ada sesi potong kek je... tahun ni ada hadiah iringan... hari jadi abg ngah tapi kakak husna dengan adik hadi pun dapat tempias tumpang sekaki sekali...

hadiah kami beli untuk abg long , abg ngah dan kakak husna ialah sketch book... dan hadiah lain yang dibeli ialah... kita cerita kat entri lain la pulak ye... haha... 

untuk abg ngah.... semoga abg ngah membesar dengan sihat dan cerdas, menjadi anak yang soleh dan pemimpin yang beriman ke jalan Allah...jugak mendapat bakal isteri yang solehah juga satu masa nanti... amin...

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG AHMAD NAJMI AFIQ

semoga dirimu sentiasa bergemerlapan seperti namamu bintangku... 

Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas: