Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 23 April 2017

Akaun Instagram Tak Wujud!

Akaun Instagram Tak Berfungsi?


assalamualaikum semua, sejak semalam lagi ada beberapa orang kawan yang mengadu yang akaun instagram mereka tak wujud atau hilang secara tiba-tiba.. katanya terus tak berfungsi dan takde dalam radar.. panik jadinya masing-masing..

gambar dari ihsan kawan


dan pagi ni pulak bila aku nak cuba masuk nak hantar gambar ke Instagram terutama gambar masa photosoot KBBA9 semalam tetiba dia mintak aku bagi verification code yang kononnya dihantar ke nombor telefon aku.. puas jugak la tunggu.. masalahnya takde pun nombor yang sampai pun..

ada sesiapa yang kena macam aku tak ye?


dan sehingga kini aku nak cuba lagi masih lagi sama.. apa nak buat ni? ada sesiapa yang boleh tolong? kononnya baru nak upload gambar masa photoshoot semalam.. tapi hampa betul bila asyik la keluar gambar macam kat atas tu..
Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

Dedaun Comel berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pernah jadi macam ni.. Masa tu Instagram masih belum hot sangat macam sekarang..


Bila log in, tak dapat log in.. hilang gambar2 yang cantik2.. kena buat akaun yang baru dengan email yang sama