Logo KBBA

Ahad, 16 April 2017

Si Comel Casandra Limited Edition

Si "C" aka Casandra yang dinantikan.. Limited edition ni!


assalamualaikum semua.. semalam aku ada update pasal Si "C" yang bakal mendambarkan si peminat.. terutama peminat tudung dan shawl koleksi terhad atau limited edition.. sebenarnya aku nak cakap pasal koleksi tudung Casandra yang terbaru..

Si Cantik Casandra ~ Girlish Diamond Shawl


mesti ada yang akan cakap.. ooo.. rupanya tudung.. ingatkan apa tadi kan? Aku saje je nak bagi kejutan terutama bila dah lama tak menulis kat blog ni.. rindu pulak nak menaip panjang-panjang.. kalau di facebook bukan tak boleh naik menaip panjang-panjang tapi macam rasa tak berapa best je.. tu yang aku jarang menulis status panjang di facebook..


Pearl Diamond Square Scarf

Exclusive Diamond Shawl

Butterfly Diamond Shawl


dan sempena dengan kedatangan Si "C" atau Casandra yang pastinya akan memikat hati ni aku nak tulis satu post khas.. sila baca dengan mata bersinar-sinar ok.. haha..

5 sebab mesti beli Casandra


Apa Istimewanya Casandra ni? 

ada 5 perkara yang aku nak tekankan pasal keistimewaan Casandra..

1. Kain satin yang sangat berkualiti.. lembut je bila sentuh dan pakai tau.. ahhh.. gerenti in love la nanti..

kain satin yang lembut dan ada diamond cantik


2. Limited Edition - keluaran terhad ni tau.. cuma 100 helai bagi setiap warna dan pattern.. harus cepat sebelum kena rebut oleh orang lain.. kalau tetiba dah abis.. jangan gigit jari pulak nanti..

3. Ada pilihan warna yang esklusif dan pelbagai.. yang ni memang buat rambang mata la..

4. Ada pilihan 3 pattern asas berbeza jugak tau.. ada pilihan printed shawl, diamond shawl dan jugak koleksi bawal.. dan dalam 3 pattern ni jugak ada koleksi berbeza.. memang terbaik la..

5. Dannn yang aku rasa orang pasti tertunggu-tunggu.. pasal harga kan? Nanti aku kongsikan kat bawah ni.. yang pastinya mampu milik tau.. sebab tak sampai pun seratus harganya untuk kain yang berkualiti.. pengsan sekejap..

dan bersempena dengan pelancaran dan berlangsungnya Konvensyen bagi syarikat semalam.. ramailah memilih untuk memakai Casandra serta mencubanya buat kali pertama.. lepas tu terus jatuh cinta la kiranya.. ala-ala jatuh cinta pandang pertama gitu..

tengoklah mengerlip memasing

dengan model Casandra Diamond Shawl Mommy Leha yang comel


dan sekarang ni aku nak tunjuk dengan jelas pilihan yang ada untuk si esklusif Casandra ni.. meh terus tengok gambar meh.. 

*Amaran: Gambar yang ditunjukkan ni agak banyak supaya mata korang lebih bersinar.. hahaha.. (ketawa jahat)


















dan sekarang ni kita cerita pulak bab harga.. ini harga untuk koleksi Casandra yang cantik ni..




*HARGA JUAL*
🌺RM 89 printed shawl
🌼RM 85 diamond shawl
🌸RM 69 bawal pearl



dan jangan risau tau sebab ada tawaran menarik ni.. kalau ada sesiapa yang minat nak jadi agen dan dropship untuk koleksi Casandra ni boleh hubungi aku je.. lelaju tau sebab semuanya terhad.. agen dan dropship pun terhad ni..

No. Telefon : Rozita - 0137428301
 (whatsapp lagi laju aku jawab)








cepat tau.. tak sah la kalau aku tak tunjuk aku gayakan lagi Koleksi Casandra ni kan? cun tak? hahaha.. abis la model muslimah tak leh cari makan.. psstt.. tudung untuk photoshoot minggu depan dah ada.. yeay!


agak-agak boleh jadi model tak? yang ni Exclusive Diamond Shawl warna gold



Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

Lea Azleeya berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nasib baik tak minat tudung satin.. kalau tak harus kene beli ni.. cantik..