Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 21 September 2017

Lanafira.com butik online pilihan!

Assalamualaikum semua, sejak beberapa tahun kebelakangan ni kebanyakan orang dah suka sangat membeli belah secara online.. antaranya sebab dapat jimat kos minyak dan jimat masa jugak.. antara yang menjadi pilihan ramai untuk butik muslimah ialah Lanafira.com , butik online pilihan!

Lanafira butik online pilihan

bagi sesiapa yang belum kenal lagi Lanafira ni meh aku cerita sikit, Lanafira ni ialah butik online yang banyak menjual pilihan pakaian muslimah.. banyak pilihan yang ada disediakan untuk semua pengunjung.. kalau korang nak cari baju muslimah yang cantik-cantik dan dibuat dari kain yang sangat selesa boleh la tinjau-tinjau butik online Lanafira ni nanti tau.  

meh kita tengok apa pilihan yang ada.. Melissa Long Dress adalah antara pilihan yang terlaris dalam butik Lanafira ni tau.. tentunya sebab design dia yang sopan, kain yang selesa dan pilihan warna yang memikat kalbu.. tengok je la gambar kat bawah ni haa.. 



tengok je la muka masing-masing yang pakai dress cantik ni.. senyum manis je.. designnya yang sopan dan tak melekap tu yang paling best dan paling penting sekali ada pelbagai saiz untuk semua.. bukan free size tau!



ada jugak pilihan baju kebaya yang tetap popular dari zaman berzaman.. Alana Kebaya yang ni memang memikat la sebab design dia lain dari lain.. gabungan dua warna yang bagi sentuhan berbeza buat pemakai.. dan tentunya akan menampakkan pemakai lebih cantik bergaya..


aku suka sangat tengok warna kebaya-kebaya ni.. Baju Alana Kebaya ni dibuat dengan menggunakan material Japanese Cotton.. sangat selesa dan tak panas, v-neckline, mermaid cutting yang akan menampakkan badan cantik bila memakainya.. dan paling best wudhuk friendly (sebab ada hidden zip) dan nursing friendly.. ibu-ibu mesti suka baca ni..


akhir sekali tak ketinggalan jugak kurung Sofea Modern peplum yang menjadi kegemaran ramai jugak ni.. 



Lanafira menjadikan baju kurung Sofea Modern Peplum ni sedikit berbeza dengan kelainan corak pada kain yang digunakan.. corak bunga macam kat bawah ni sangat cantik dan jadikan pemakai sama cantik dengan pakaian yang dipakai.. yang ni pun gunakan kain material Japanese Cotton tau..


bagi yang nak dapatkan pilihan baju muslimah yang premium pada harga yang berbaloi bolehlah dapatkan di Lanafira ni.. korang bolehlah tengok di laman web atau instagram dan facebook macam kat bawah ni..

Butik Lanafira

Website : www.lanafira.com
Instagram :  @lanafiraofficial


Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Azlinda Azman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawa2 bajunya kak

Unni Anje berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang lawa.. nsib kenal butik ni lepas raya kalau x shoping sini je la jawabnya