Ahad, 14 Januari 2018

Birthday Giveaway by Mamapipie

assalamualaikum semua,  hari ni aku nak sertai giveaway setelah sekian lama tak sertai mana-mana contest yang dianjurkan oleh blogger.. bukan taknak selalunya tu.. cuma tak sempat.. kadang-kadang bila tengok tarikhnya pun dah terlepas.. kali ni aku sertai Birthday Giveaway by Mamapipie..

http://www.mamapipie.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html
Birthday Giveaway by Mamapipie 


Birthday mamapipie ni sebenarnya dah lepas lama dah.. dia tua 2 hari je dari aku sebenarnya.. aku je tak buat-buat birthday giveaway ni.. sempena birthday aku hari tu aku cuma bagi tawaran promosi harga untuk gctea je.. masih ada ya promosi tu untuk sesiapa yang berminat.. 

dan untuk birthday giveaway by mamapipie ni dia suruh ikut semua syarat yang ada kat bawah ni.. aku dah siap tandakan dah semua syarat tu bermakna aku dah penuhi.. dan untuk topik yang paling best dan yang paling aku suka dalam blog sahabat aku ni ialah cerita pasal kanser yang diceritakan dalam blog ni lama dulu dah.. tapi siapa sangka rupanya entri tu akhirnya jadi panduan pada aku sekarang ni.. kat sini entrinya..  Panduan tentang kanser - based on experience.. entri yang sangat bagus.. terima kasih adda.. 

Syarat Birthday Giveaway by Mamapipie 


kalau ada sesiapa yang nak sertai jugak giveaway ni kena ingat yang ianya akan berakhir pada 25 Januari 2018 ni tau.. jadi korang masih ada 11 hari lagi peluang tu..  jomlah sertai sama-sama.. hadiah dia boleh dapat buku jugak tau.. yang tempat pertama lagi istimewa sebab boleh pilih buku apa nak.. best kan? 

Ceritaita

Cerita menarik lain

5 Luahan Ikhlas:

Kak Sue berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Good luck Ita, Kak Sue pun belum sempat lagi nak join nie..

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alhamdulillah.. semoga post tentang cancer bermanfaat utk ko. Tq ita sudi join Dan support GA. All the best tau

Amani◕‿◕ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Good Luck Kak Ita :D

Azah Rahaman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah dari giveaway yang sama :D goodluck awak. hihi. http://zaza96.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

Raydah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama. cantik la blog ni. suke tgk. ray follow sini tau #586.
jmput la singgah blog ray