Sabtu, 14 April 2018

Facebook dah bertukar wajah lagi?

assalamualaikum semua, disebabkan aku masih belum tidur aku nak tulis lagi satu entri sebelum tidur ni.. korang tau tak facebook dah bertukar wajah lagi? kali ni perubahan kat profile kita tu pulak.. kan ada ruangan untuk kita tengok profile kalau kat hp kan? haa.. yang tu la.. 

Facebook dah bertukar wajah lagi? 


kalau kat komputer dia jadi rupa macamana tapi kat telefon bimbit dia akan rupa macam kat atas ni la.. tapi secara peribadinya aku lebih suka pandangan yang macam ni.. pasal aku kan ada 1 personal facebook dan 3 page untuk selenggara kan.. walau tak rajin tapi kadang-kadang tu nak update jugak.. jadinya dengan cara macam ni aku senang la nak cari page tu banding yang lama dulu cuma satu page je yang boleh letak kat atas sekali.. pastu yang lain kena letak kat bawah sampai kadang-kadang terlepas pandang terus.. 

terima kasih la mark sebab mudahkan kerja aku kali ni.. jadi dah takde alasan taknak update page pulak ye ita.. hehehe.. 

Ceritaita

Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dasat ko Ada 3 page ye. Perasan juga Ada perkara baru kat fb

Kak Sue berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Facebook asyik bertukar je kan Ita..

Mrs Fuzy Hamid berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asyik tukar utk penambahbaikan gamaknya..naik pening jugak nii..hehe