Rabu, 30 Mei 2018

Giveaway Kenangan Raya Ceritaita

assalamualaikum semua, korang terkejut baca tajuk tu? ya.. Ceritaita nak buat giveaway! Giveaway Kenangan Raya Ceritaita namanya.. kenapa tetiba pulak nak buat contest kan? sebenarnya tiba-tiba je aku terasa patut bagi penghargaan buat kawan-kawan blogger dan semua pembaca yang sudi mengunjungi blog Ceritaita selama nak masuk 10 tahun ni.. walaupun banyak masa lebih merapu dari cerita yang banyak info.. khas buat semua nak Giveaway Kenangan Raya Ceritaita buat korang!


Giveaway Kenangan Raya Ceritaita


dah masuk 14 hari umat Islam berpuasa.. pastinya dah ada yang dah mula terasa dengan aura hari raya yang akan tiba.. tentu dah ada yang mula sibuk buat persiapan baju raya dan kasut raya.. tak lupa jugak yang sibuk buat persiapan kuih raya untuk juadah tetamu.. tak kira la samaada membeli ataupun yang mampu buat sendiri di rumah.. semua ni tentunya sedikit sebanyak menggamit kenangan kita sewaktu berhari raya di raya yang lepas.. walau ada yang kata kenangan lepas jangan dikenang tapi sebenarnya kita tak boleh lari dari kenangan masa lalu kerana itulah yang menjadikan kita di hari ini.. 

sebab itulah bagi aku idea untuk buat giveaway ni.. giveaway ni simple je sebenarnya.. ada 3 hadiah menanti setiap pemenang yang berjumlah lebih RM70 setiap satu... haa.. tak teruja ke korang? teruja dan dah semangat nak tau apa korang kena buat untuk dapatkan hadiah ni? ok korang cuma dikehendaki memenuhi semua syarat kat bawah ni je..


Giveaway Kenangan Raya Ceritaita


Syarat-syarat Giveaway Kenangan Raya Ceritaita:

1. Buat satu blogpost bertajuk Giveaway Kenangan Raya Ceritaita ; dalam blogpost ni korang kena ceritakan satu kenangan raya yang sangat memberi kesan pada korang. Tak kisah korang nak bercerita pasal apa pun dalam blogpost tu.. ceritalah pasal anak ke.. pasal makanan ke yang pastinya cerita yang mencuit hati atau menyentuh perasaan amatlah digalakkan. Letakkan banner dan komen di link di bawah post ini.

2. Giveaway ni berlangsung dari hari ini 30/5/2018 hingga 10/6/2018

3. Korang perlu follow blog Ceritaita dan facebook page Ceritaita. Kalau nak follow instagram Ceritaita atau twitter Ceritaita pun digalakkan.

4. Korang perlu follow penaja hadiah, Glow Gelenggang iaitu produk yang mengunakan 100% bahan semulajadi untuk hilangkan gatal dan penyakit kulit di facebook Glow Gelenggang dan laman web mereka di www.glowgelenggang.com . Boleh baca jugak review aku pasal Glow Gelenggang.

5. 3 pemenang akan dipilih berdasarkan kisah kenangan raya yang paling mencuit atau menyentuh hati juri. 

hadiah tajaan dari Glow Gelenggang

Syarat tambahan :


1. Giveaway ni akan terbatal jika penyertaan kurang dari 10 penyertaan ya..

Apa tunggu lagi tu korang? mehlah join dan sebarkan pada memana kawan yang suka join giveaway sekarang..

Ceritaita


Cerita menarik lain

7 Luahan Ikhlas:

Ana Suhana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Best pakai GG ni kak. Ana dah 2x repeat. InsyaAllah nanti ana join ye.

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow meriahnya

Mrs Fuzy Hamid berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

InsyaAllah kalau ada kesempatan nak join. Gud luck Ita

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Ramadhan, Ita…

Best betul ni...hadiah menarik. Tapi akak dah kurang masa lapang. Kalau sempat, akak join ok...

Kak Sue berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah menarik nie Ita, kalau sempat Kak Sue join nanti..

Mimi Azirah berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah kak best hadiahnya nih.. Glow gelenggang ya

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tentulah akan menangis kalau nak buat karangan kenangan raya nanti huhuuu