Jumaat, 29 Jun 2018

Menang hadiah dari Johnson's!

assalamualaikum semua,  aku lupa nak cerita yang aku menang hadiah dari Johnson's tau hari tu.. tu la kalut pasal benda lain yang sampai sekarang belum selesai lagi ni.. selagi tak habis benda nan satu ni memang aku kalut la memanjang.. sampai lupa hobi nan satu tulis kat blog ni.. angin kerisauan tu belum habis lagi.. insyaAllah kalau dapat hari isnin ni nak la benda ni selesai dengan baik.. tapi mehlah kita hilangkan kerisauan dengan cerita pasal menang hadiah ke kan.. 


Menang hadiah dari Johnson's! 
 

aku masuk peraduan ni dah lama jugak.. ala peraduan senang je.. eh ada satu lagi jugak peraduan senang yang aku masuk la.. aku belum sempat cerita gak yang tu.. aku kongsikan kat facebook je hari tu.. nantilah bebila aku cerita.. yang ni nak cerita pasal hadiah istimewa Johnson's yang comel ni.. meh la aku tunjuk pasal tak sabar kan.. haha.. 

masa aku hantar gambar hadi guna bedak tu kat facebook 
tu takde apa pun dapat dari komen.. tapi tetiba tengok dalam senarai pemenang tu ada nama aku.. wah apa lagi.. lelaju la aku bagi mesej peribadi ke page Johnson's.. tanya semua kan.. betul ke nama aku yang tertulis kat situ.. al maklumlah ramai nama sama kan.. dan bila Johnson's jawab balik gembira la aku kan.. pasal hadiah dia tu best tau.. ni haa hadiahnya.. 

Menang hadiah dari Johnson's! 


tin Limited Edition yang terukir nama aku kat situ.. ceh.. korang ada ke? (sila baca dengan nada berlagak sambil angkat kening).. hahaha.. saja je la aku gurau je la.. tapi serius tau aku suka gila dapat tin comel ni.. boleh buat tabung.. hehehe.. apapun alhamdulillah syukur aku antara yang terpilih untuk dapat tin yang terhad ni.. di samping tin tu dapat jugak set barangan Johnson's.. terima kasih Johnson's! 

psssttt.. semalam kan aku macam terinspirasi bila tengok ada sorang kat instagram ni yang menang macam-macam-macam hadiah tau.. hebat la dia.. teringat sorang blogger dulu pun macam tu asyik menang hadiah.. tapi dah lama dah dia senyap menyepi dari dunia blogger dah sekarang ni.. ntah kenapa ntah.. 

Ceritaita


Cerita menarik lain

7 Luahan Ikhlas:

marsha berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kite pun menang mcm ita jugak...best kan??

Maria Firdz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah...

Mrs Pip berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah!!!! wah bestnya ada nama sendiri kat tin Johnson tu ....
unik.

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bestnya ada tulis nama lagi. tahniah ita

Bonda Zahra berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah k.ita. lama dah tak menang hadiah2 ni.

Kak Sue berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah Ita..

farhanna jafri berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhhhh happynya dapat tin limited edition siap ada nama lagi. Tahniah kak ita :D