Jumaat, 16 November 2018

Rezeki menang 8000 B Infinite Point!

Assalamualaikum semua, siapa sangka rupanya di hari Jumaat ni akan ada rezeki tambahan Allah nak bagi.. ceritanya macam ni.. aku join contest yang dibuat oleh B Infinite Reward dekat Instagram.. masa join tu bukan la jangkakan nak menang pun tapi apa salahnya cuba nasib kan.. hehehe

Rezeki menang 8000 B Infinite Point!


Masa nak bergambar tu punyalah gigih aku gi cari dan singgah 7-Eleven untuk tukar point B Infinite dengan slurpee yang sedap tu.. nak bergambar pun satu hal jugak sebenarnya.. aku kan jenis pemalu wei.. tapi nak ambik gambar.. pening betul dengan kecelaruan identity masa ni.. hahaha.. sudahnya aku berdiri jugak bergambar kat depan 7-Eleven tu dengan tersengih macam apa.. ada la sorang budak yang duduk depan 7-E tu pun pelik la.. dah kenapa agaknya makcik ni ntah.. hahaha… ada bukti gambar di bawah ni ya.. 


Dan terbukti rupanya Allah dah tetapkan rezeki aku ada kat situ dan aku akhirnya diumumkan menang 8000 BInfinite point hari ni oleh B Infinite Reward ok! Alhamdulillah.. rezeki tu memang tak ke mana la.. meh joget-joget sikit.. hehe…

Sesenget pulak aku garis nama aku kat situ.. excited wei! 


korang boleh tengok jugak senarai nama pemenang yang lain.. ada ramai kawan-kawan jugak ni..  tahniah jugak buat semua ya! 

Senarai nama pemenang B Infinite Reward




Kalau korang yang berminat nak menang jugak point percuma macam aku ni boleh la mula tengok kat B Infinite tu kot-kot ada lagi ke promosi di masa akan datang ya.. sebab yang ni dah tamat pada 11 November lepas ni.. tengah fikir nak tukarkan dengan apa point ni nanti.. anak-anak, ummi menang yeay!

Ceritaita

Cerita menarik lain