Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2020

Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

5 Western Restaurants You Must Check Out in Kuala Lumpur

Imej
5 Western Restaurants You Must Check Out in Kuala Lumpur Malaysia merupakan syurga makanan. Lagi-lagi untuk kawasan Kuala Lumpur yang serba serbi jenis makanan ada. Pelbagai menu boleh didapati dengan mudah termasuklah untuk makanan western. Antara restoran makanan barat yang semakin gah dengan menu sedap mereka adalah seperti :  #1- Islamic Sixty9 Steakhouse Ramai pelanggan yang memuji layanan pantas para pekerja di restoran Islamic Sixty9 Steakhouse ini. Fasilitinya juga baik dan ada banyak tempat meletak kenderaan yang berdekatan dengan restoran Islamic Sixty9 Steakhouse. Restoran ini turut tersenarai dalam 10 Best Halal Steaks in KL oleh havehalalwilltravel.com.  Sama ada anda mahu steak, pizza, atau burger, kesemuanya sangat sedap dan berpatutan. Ruang restorannya pula sangat selesa untuk menjamu selera. Sekali datang ke restoran ini rasanya bagai ingin datang lagi berulang-ulang disebabkan rasa makanannya yang memukau dengan layanan yang mesra bagaikan santapan di raja.  Alamat:

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus