Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 24 September 2010

Jom jalan-jalan hujung minggu...

salam jumaat semua...

sekarang ni tengah waktu rehat...tadi sebenarnya aku cadang nak balik rumah tengahari ni, ingat nak sidai baju yang basuh pagi tadi tapi tup2 hujan la pulak...lebat lak tu...tambahan lak ada sekor beruang nak kena buat post mortem lak...jadinya tak jadi la aku balik...ni tgh lepak2 sambil siapkan report...

ni nak cerita kat korang sebenarnya aku nak balik sebab nak kemaskan kain baju nak bawak esok...nak gi mana? mesti ada yang tertanya-tanya kan...hehehe...perasan...

aku sebenarnya nak melepaskan hajat kami yang dah lama terpendam...ingat tak entry aku dulu...kat sini..

dan esok kami bakal melunaskan satu hutang ni...kami nak jejalan ke Melaka...
homestay pun dah siap tempah...hehehe...

sebenarnya kami tak rancang pun nak gi bercuti ni...akak ipar aku punya idea la ni...anak dia buat rombongan sekolah dan dia ajak kami join berkonvoi beramai2..mulanya dia ajak balik hari..aku x bape setuju..alang2 pegi biar puas hati kan? ni nak jalan2 sekejap je mana leh...

so aku cari homestay dan kami kongsi reramai...haaa...senang...

jadi esok sebelum subuh kami kena berkumpul dan selepas subuh terus bertolak...doakan kami selamat pegi dan pulang ye kekawan...MELAKA...kami datang... Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuti2 mesia .. jalan2 cari makan lah dikk .. biler nak sampai kuantan niehh :))

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kak...hehehe..x sempat carik makan pun..kak saya memang dok kat kuantan la kak..hehehe...