Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

gambar 1 Syawal 1431H



salam semua,

hari ni hari pertama aku naik keja setalah bercuti lebih seminggu..bukan balik kampung lelama pun cuma lepak lelama dekat rumah dengan dua orang hero tu je..

k banyak keja kena bereskan ni..cuma nak tepek gambar 1 hari raya je ni haa..k layan...


keluargaku tercinta


tak ready ni


adik beradik perempuan..aku ikut sapa?

adik beradik lelaki...godang2...hahaha..
pssttt...perhatian hanya 2 yang dah dimiliki..

Ulasan

  1. ramainya family ita niehhh .. meriah kan kalau balik kesemuanyer .. kenangan indah nieh :))

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus