Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 24 April 2013

Off to Kuala Lumpur

assalamualaikum semua,

lama tak dapat update blog ni kan?

sebabnya aku sekarang ni takde di Kuantan..aku tengah kursus di tengah bandar KL ni..

tapi hati selamanya di kuantan..rindu dengan shah dan anak-anak..semoga Allah permudahkan urusan kami anak beranak..in Shaa Allah..

dan esok petang aku akan bertolak balik selepas 4 hari 3 malam kat sini..lega..

pertama kali tinggalkan adik husna lama-lama macam ni..alhamdulillah dia tak banyak ragam shah kata..itu pun bersungguh-sungguh aku kumpul susu untuk tinggalkan stok sampai hari khamis ni..dugaan betul..dah la dengan puting yang sakit..jadi nak pam pakai mesin tak boleh..kena marmet guna tangan..sampai aku dah tau nak marmet cara yang betul..

alhamdulillah Allah bagi kemudahan dan urusan yang lancar buat kami..

banyak ilmu dapat sepanjang berada kat kl ni..

dan esok pagi aku akan ke UPM untuk sesi praktikal pulak..

meh layan gambar tempat aku duduk jom..dah balik esok kita cerita panjang ye..line kat sini macam biskut walaupun dah duduk nun tinggi di atas ni...

p/s rindunya dengan abang dan anak-anak...selalunya ke mana-mana semua akan ikut sama kan?..hmmm

Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: