Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 12 April 2013

terasa aku tau..

assalamualaikum semua,

siapa tengok cerita kat tv9 baru ni? drama 90 hari...lakonan sapa ntah...hehe..aku  tak kenal dan dah pernah ambik tau..

tapi drama dia bagus juga..bagi kita sedar tentang tujuan hidup..serta menghargai orang tersayang sebelum kita kehilangannya...

cuma aku terasa satu je tau... part yang perlakon utama dia tu tengah dating dengan makwe dia kat cafe..boleh makwe dia ambik gambar makanan yang diorang makan sambil si pakwe tu bercerita pasal masalah dia..tapi makwe tetap tak fokus..last-last keluar ayat dari pakwe dia tu..

"you ni boleh tak kalau tak ambik gambar semua benda yang kita nak makan?"

lebih kurang camtu la ayat dia..kalau salah aku jadi telefon rosak ok..

bila aku dengar je pakwe dia ckp gitu...aku terus...gulp...aku ler tu kan? semua nak ambik gambar...semua nak snap masuk blog...dah namanya blogger kan....sabor je la kan...hehe...

p/s hutang entry byk gila...waaa...sorry la ek...

Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: