Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 12 Mei 2010

ahli baru keluarga kami...

salam,

bersempena hari isnin hari tu aku dan shah bercuti..kami ronda2 kuantan gi tengok benda yang ada dlm list berangan kami kat sebelah tu....nak tau apa dia? ala yang list atas sekali tu...benda ni lama dah nak beli cuma x de kemampuan je lagi... ni la dia bendanya...tarrraaa....



sebenarnya untuk memudahkan hidup kami je..kalau tak sebelum ni nak beli ajinomoto kat kedai pun kena start keta...letih woo..lagi satu leh ler aku sefamily meronda2 tepi pantai sambil santai2...hehehe...hakimi la yang paling suka sangat...dia memang suka naik motor, kalau balik kampung johor memang x leh dengar bapa sedara dia start motor..mesti nak mengendeng je...

jadi pagi ni kami gi keja naik motor ni la...hehehe...hakimi paling excited walaupun helmet kat kepala tu longgar sesangat..shah x bagi dia pakai tapi dia tetap tak mau tanggal...esok aku upload gambar dia pakai helmet ek...

dan untuk CCP8724 semoga dapat berbakti kepada kami seperti JJN2975... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: