Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 2 April 2012

yahooo... pam UNIMOM ALLEGRO baru dah sampai!

salam semua,

korang ingat tak entry ni? kat sana aku ada cerita pasal nak beli pam baru kan? alhamdulillah aku dah leh beli pam baru...

dah lama aku berangan nak ada pam ni... UNIMOM ALLEGRO

dulu memang ada yang boleh pakai bateri dan elektrik sekali tapi cuma single pam je dan aku macam tak bape serasi la kot pasal aku rasa suction dia tak cukup kuat... yang ni aku try sekejap tadi kuat lebih kurang spectra tapi ni aku cuba try test je tadi tau... belum betul2 cuba lagi ni...

yang baru ni.... ini la dia...



aku belum try lagi jadi tak boleh nak bagi review ye... mungkin esok lepas aku guna kat rumah.... ;)

unimom allegro ni aku boleh guna kat rumah.... yang spectra ni boleh terus tinggal kat opis... letih dah rasa mengedong beg berat2 selama dekat 2 tahun ni....

p/s semoga rezeki husna semakin bertambah2 hendaknya.... amin... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: