yeay! komen lama dah boleh berfungsi balik!

12:04:00 PTG

salam semua,

mula2 tengok layout baru blogger ni cam ting tong sikit kepala aku... tapi lega sikit sebab dengan kehadiran layout baru ni muncul balik tempat komen aku yang dah menghilang sejak sekian lama sampai aku terpaksa gunakan disqus yang susah nak load tu selama ni...

lepas ni diharap takde la yang kata blog aku ni dah tak nampak area nak komen ye...

p/s berangan dapat komen2 byk2... hehe... boleh ke?

You Might Also Like

2 Luahan Ikhlas

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini