Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 21 Jun 2012

The First Years Bottle ..entry nak tolong kawan2....

salam semua,

dulu rasanya macam pernah buat entry ni tapi bila cari-cari tadi tak jumpa pulak...

maka dengan niat nak tolong kawan2 yang senasib maka terhasil la entry ni...

dulu aku ada masalah masa nak susukan najmi... memula dia taknak  botol tapi last2 suka sangat dengan botol susu sampai aku bagi direct pun taknak... tu yang orang panggil keliru puting kot...

maka dengan kelam kabut aku cari penyelesaian... surf sana sini... pastu tukar botol dan puting macam-macam... last-last hati terpaut nak try The First Years Bottle ...memula macam tak yakin la kan... dah la harga dia mahal jugak... yg kecik tu je dah RM27++....

bila dah guna alhamdulillah berjaya akhirnya.... abg ngah takde masalah nak bertukar dari botol ke direct dan direct ke botol...

ni la rupa botol yang aku cakapkan tu....



dan tahun lepas belum keluar adik husna lagi aku dah beli awal2 yang satu set punya....hahaha... confirm tak nyesal...insyallah....

aku beli kat SINI .. masa ni dia ada offer... Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

botol nie memang bagus
tapi zaman akk x der layie huhuh

aizamia3 berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq for sharing this.. ;)

zarina sofia berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

puting ni wide ke? boleh ke guna puting je botol lain mcm avent?

zarina sofia berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh ke guna btol lain ek? mcm botol wide neck? nk try laa, bby sy x nk isap puting..huhu