Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 24 Februari 2014

syukur...

assalamualaikum semua,

diberi dugaan dan ujian bermakna Allah sayang... atau ingatan untuk aku semakin jauh dariNya? hmmm...

alhamdulillah shah dah keluar hospital hari sabtu lepas... syukur sangat-sangat...

husna pun dah berenti muntah-muntah... tapi jadi cirit pulak dia... kesan ubat kot kan? aku pun silap terbagi dia susu hari tu.. ingat dia dah ok tak muntah so boleh bagi susu... sudahnya jam 1 pagi aku mengelap tilam yang berlambak dengan najis cair husna ala kadar dan tutup dengan kain batik je bagi area untuk husna tidur semula... alhamdulillah tilam getah.. mujur senang jugak nak cuci.....pagi-pagi sabtu tu aku gigih mengangkat tilam ke luar dengan keadaan diriku saat ini... apa nak buat... shah dah pesan tak payah buat..tunggu dia balik... tapi aku lagi kesian kalau dia balik pun belum tentu dia sihat untuk angkat barang-barang berat....

alhamdulillah takde apa yang dikuatiri terjadi pun... syukur lagi... Allah memeliharamu nak...

aku terbaca report MRI shah... sedih rasa hati... degeneration disc pada C2/3, C3/4, C4/5 dan C5/6.... huhuhu... sedihnya tak terkata ita bang... dan ada sambungan lagi.... dot..dot...dot... semoga Allah memelihara kesihatan abg untuk berjuang untuk kami semua yang memerlukanmu bang...

hari ni husna kena ikut ummi pegi keja setelah seminggu bercuti... sebab masih berpuasa susu... malam kang nak try bagi susu.. kalau ok takde cirit lagi maknanya adik husna boleh gi taska esok... banyaknya kerja ummi tertunggak ni nak...cepatlah sihat....




terima kasih atas semua doa kawan-kawan, keluarga dan sahabat... semoga segala kebaikan kalian akan dibayar oleh Allah jua hendaknya...amin...

p/s hati tak keharuan... nak masak tak lalu... nak makan laju la pulak... hehehe...
jom layan gambo kek malam tadi...


Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah.. semoga mereka bertambah2 sihat lg selepas ni

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slip disc ke ita? nanti kak try contact kawan yg ada pengalaman sama p satu tempat (tak operation)..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amin..tq adda..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setahu ita degeneration disc disease ni bukan slip disc kak.. sebab tu masih boleh dirawat dengan rawatan suntikan aje.. tapi masih risau ni..sakit belakang dia dah berkurang tapi masih ada terutama di bahagian suntikan..