Selasa, 18 Februari 2014

cepatlah doktor...

assalamualaikum semua,

masih tunggu result MRI semalam...

cepat la doktor....susah hati sebelum dapat result ni...harapnya takde la yang serius...

buat pengetahuan yang bertanya..shah kena tahan wad kat Pusat Perubatan Kuantan sebab sakit belakang...

masih menunggu keputusan doktor hari ni..tapi nampak macam dah kurang sikit selepas buat physiotherapy... alhamdulillah...

cepat la doktor...

p/s mata mengantuk...tapi ada yang datang melawat pulak...

6 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata...

sabar ya

Aziela berkata...

Siapa kata duduk hospital boleh relax kan. Nampak jer tak buat apa2. Tapi sebenarnya banyak nak buat. Memang letih dan tak cukup rehat jadinya. Anyway, hari tu hubby akak buat kat KPJ. Better sikit. Tak semua hospital ada laser treatment untuk slip disc, tapi KPJ Kuantan ada. Puas hati sangat kat situ

:: Mrs.Eady :: berkata...

alahaii...semoga dipermudahkan semua nyer..

ANIM berkata...

hopefully..nothing serius..
kalau kak di tempat ita, sure risau punya..
suamilah katakan

mamapp berkata...

semoga hubby ko cepat sihat.. insya allah.. jgn stress2 ok

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Harap2 xde ape2 yg serius ... Semoga cepat sembuh & dipermudahkan segala urusan ...