Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 25 Disember 2016

Nuffnang : masih ada yang sudi

assalamualaikum semua,

kami tengah tersangkut kat tepi jalan ni.. tayar bocor pulak.. buah hati aku tengah sibuk cabut dan ganti tayar tu haa.. aku pulak ambik kesempatan update blog pasal Nuffnang..

iklan nuffnang
Iklan Nuffnang


bukan aku taknak teman tapi korang tau je la.. dah anak berderet ni.. terutamanya bila ada anak kecik kalau aku turun tu kang maunya semua sama sibuk ngalahkan wartawan majalah.. sibuk benar bertanya itu ini dengan ayah dia yang sibuk buat keja.. mau hilang sabo tu kang..

jadinya elok la aku nunggu je dalam kereta sambil update blog.. #eh.. aku sebenarnya nak cerita pasal Nuffnang ni dah agak lama dah.. walaupun nampaknya pendapatan Nuffnang tahun ni agak menyedihkan tapi alhamdulillah masih ada lagi iklan yang sudi bertandang.. terima kasih la Nuffnang.. 

walau tak banyak tapi aku harap la jugak tahun depan dapat la cash out kan tahun depan sekali dua ke kan ? tahun ni cuma dapat sekali je awal tahun hari tu.. apa pun jadi la dari takde.. rezeki berblog jugak tu.. korang masih ada yang setia dengan Nuffnang ke ? atau dah dapat offer iklan lagi besar kot ? 
Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: