Ahad, 11 Februari 2018

Travel Totebag by Ana Suhana

assalamualaikum semua, lama dah tak join memana contest atau giveaway kan? teriba tadi nampak Ana Suhana ada buat giveaway.. hadiah menarik pulak tu.. giveaway travel totebag bg Ana Suhana.. 

Travel Totebag by Ana Suhana


sebabnya aku nampak giveaway ni simple je.. cuma follow blog Ana dan Ig Ana je yang memang dah lama aku buat.. dan dah sedia buat lama dah.. cuma tak sempat je nak blogwalking sejak akhir-akhir ni.. 

sesiapa nak join boleh pergi ke blog Ana Suhana ya.. giveaway ni akan berlangsung dari 11 Februari sampai ke 28 Februari 2018 ni..  jom join reramai!

Ceritaita


9 Luahan Ikhlas:

Kak Sue berkata...

Gook Luck Ita, semoga ada rezeki kita ya.. aamiin ya rabb..

MiYOKO SuKi berkata...

Sis ana wat ga ke..nk join la... da follow u..

iffah hussin berkata...

Good luck nak join jugalah!

mamapp berkata...

Good luck ita. Nak join juga

mamapp berkata...

Good luck ita

Cikgu Bada berkata...

good luck

Kin Naz berkata...

Good luck kak ita

Warisan Petani berkata...

Mudah2an ada rezekinya.

Mimi Azirah berkata...

Good luck kak