Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 4 Mac 2012

akhirnya kami dapat petunjuk!

salam semua,

aku tulis entry ni sementara anak2 dan bapak anak dah selamat tidur dah... tadi aku gi klinik al amin yang biasa kami gi tu... doktor tu pun cam seram je nak tengok mulut najmi bila aku kata ada darah2 semua.... last2 aku paksa gak dia tengok dan suggest apa yang kami patut buat... gila ko mau tak risau last dia minum susu pagi semalam je... pastu digasaknya minum air teh je sikit2... tengok makanan dan air cam fobia dah... asal nampak je nak pegang sambil nangis2 sebab tak leh makan atau minum...

pastu doktor suruh admit je wad...pastu kami dah mula risau mana nak hantar? sapa nak jaga? last2 kami gi tepi pantai ambik ilham... baru la teringat ada kad maksak yang setianya bebayar tetiap bulan tu...kalau tak guna membazir je kan... last2 kami buat keputusan esok pagi nak bawak abg ngah gi hospital pakar kuantan pasal dia dah pernah amit situ dan service diorang sangat ok... lagipun dia leh cover sampai 10k gitu... yang dulu pernah gi pun tak sampai pun 5k.. dulu kami ambik bilik single... semua boleh berkampung kat situ...rasanya ok kot... aku try2 survey dengan hospital dulu la camne...

esok pepagi plan nak ambik surat rujukan dulu pastu terus gi spital... doakan kami ye... doakan anak manja aku tu kembali sihat ye... rindu gila nak dengar suara dia...dah la aku cuma ada seminggu je lagi masa lepak2 dengan diorang...

errr... korang mesti kata nape aku tak hantar tadi kan? tadi petang lepas kami balik klinik singgah pasar malam beli tau fu fah...betul ek nama dia? belasah je la... dah tu dia boleh makan abis ko semangkuk... kagum aku... terus dia macam budak sihat je dah... leh memain...cakap2 dah... sempat lagi kami bawak anak2 gi tengok pertunjukan sky-space kat zoo teruntum...balik je tadi bagi air je dia start balik... wah... panik kami dibuatnya.....terus rasa macam dah salah buat keputusan je petang tadi... tu yang pagi esok terus nak gi klinik tu...

semoga dipermudahkan la semuanya... amin...

p/s show kat zoo tu nanti aku update next entry ye.... Cerita menarik lain
This entry was posted in

0 Luahan Ikhlas: