Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 28 Mac 2012

Medela Swing Breastpump for sale (SOLD)

salam semua,

sebelum melangkah keluar menjalankan tugas ni nak mengiklan kejap.... aku nak jual set medela ni... sebab nak jual adalah kerana jarang sangat guna dan dah terpikat dengan pam yang lain....hehe...

satu lagi sebab... sebab berangan nak beli pam baru sempena anak baru ni tapi tak cukup duit.... hahaha... ni sebab yang paling kuat ni....

ni gambar set ni....


set ni mengandungi barang-barang berikut:

- 1 set pam (used)
- 1 set adaptor (used)
- 1 set soft breastshield (used)
- 1 set bottle medela dengan penutup (used)
- 1 set bottle stand (new)
- 1 set puting susu dan penutup (new dalam plastik)

semua benda ni dalam kotak asal medela swing tu lagi.... swing ni aku beli tahun 2010 dengan harga RM664... aku nak let go dengan harga RM350 sekali dengan kos pos... pam ni amat jarang aku guna... aku guna cuma bila nak travel ke mana-mana je... itu pun kadang-kadang selesa guna medela harmony tu lagi pasal tak pakai bateri....

ada sesiapa yang berminat? boleh email kat sini ye.... rozitaabdrahman@yahoo.com Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: