Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 23 Oktober 2012

adik masih tak sihat...

salam sejahtera semua,

terima kasih pada yang sudi singgah ke blog , membaca post dan sudi tinggal komen..

maaf ye aku tak sempat lagi nak membalasnya...

ni pun sambil pam susu menaip entry ni..

dah la kami sampai pepagi buta tadi...pagi tadi pulak kena berkejar hantar adik ke klinik pulak...adik masih tak sihat...batuk dia macam tak lepas pulak.. risau kami dibuatnya...last2 bawak jugak ke klinik pagi ni lagi...
tak sempat dah nak tunggu petang...kesian kat adik...

akhirnya adik kena nebuliser (eh betul ke ejaan aku ni) jugak...kesian dia...ini yang pertama kali dia dapat neb...

p/s mak mana yang nak anak dia sakit...ceh macam tagline appetton la pulak... ;)


Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas: