homestay dan hotel di area bandar salak tinggi

7:18:00 PG

salam sejahtera semua,

pagi ni hujan lebat di kuantan ni....sejuk dan nyaman je rasanya...

entry pagi ni nak mintak tolong sebenarnya..

kalau ada sesiapa yang tau homestay atau hotel di area bandar salak tinggi, sepang atau searea dengannya tu boleh tak tolong bagi contact no kat ruangan komen atau tolong email ke rozitaabdrahman@yahoo.com

kalau boleh tak nak yang mahal sangat...dalam rm150 ke bawah lagi bagus...pasal kami cuma duduk 5 beranak je pun...tapi yang pentingnya ada peti ais je pasal nak letak susu si kecik tu nanti..

nak tau la....area dengkil tu jauh tak dengan salak tinggi ye?

opssss lupa nak bagitau kami nak masuk 2 disember dan keluar pada 7 disember ok..

p/s hari ni nak cari durian...nak cari durian....sah deman durian crepe kan...hehe...

You Might Also Like

4 Luahan Ikhlas

  1. sedap benor ke durian crepe nih??

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedap kalau lempeng dia tu nipis2 je...dan isi dalam banyak2..hehe...lebih sedap kalau free... hahaha..try la izwa..

      Padam
  2. teringin gak nak try durian creepe tu...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini