Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 31 Oktober 2012

homestay dan hotel di area bandar salak tinggi

salam sejahtera semua,

pagi ni hujan lebat di kuantan ni....sejuk dan nyaman je rasanya...

entry pagi ni nak mintak tolong sebenarnya..

kalau ada sesiapa yang tau homestay atau hotel di area bandar salak tinggi, sepang atau searea dengannya tu boleh tak tolong bagi contact no kat ruangan komen atau tolong email ke rozitaabdrahman@yahoo.com

kalau boleh tak nak yang mahal sangat...dalam rm150 ke bawah lagi bagus...pasal kami cuma duduk 5 beranak je pun...tapi yang pentingnya ada peti ais je pasal nak letak susu si kecik tu nanti..

nak tau la....area dengkil tu jauh tak dengan salak tinggi ye?

opssss lupa nak bagitau kami nak masuk 2 disember dan keluar pada 7 disember ok..

p/s hari ni nak cari durian...nak cari durian....sah deman durian crepe kan...hehe...

Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

:: Mrs.Eady :: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap benor ke durian crepe nih??

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap kalau lempeng dia tu nipis2 je...dan isi dalam banyak2..hehe...lebih sedap kalau free... hahaha..try la izwa..

Alin Marlini berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringin gak nak try durian creepe tu...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak buat ko datang beli boleh?...hehehe...