Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 18 Oktober 2012

Memilih Bulan Islam Untuk Berkahwin

salam sejahtera semua,

bersempena kami nak balik kampung malam ni....yahuuu...eh...

kami nak balik sempena adik aku yang nombor 6 akan berkahwin hujung minggu ni...

yang paling tinggi tu acik..so ada 2 lagi available ok..

adik aku atau kami panggil acik dah 26 tahun dah tahun ni... wah dah besor panjang ko ye dik...kejap je rasanya ko dah besar...

esok majlis pernikahan akn dilangsungkan... aku belum pasti lagi lepas solat jumaat ke sebelum ye...wah teruk akak ko ni dik... esok ko cerita dengan akak pepagi ye dik.. akan ku update esok ye kekawan....

hah... sempena nak cuti sekolah ni kan.... dan juga cuti hari perayaan yang banyak hujung tahun ni... mungkin ada antara korang atau adik beradik korang yang nak kawin tapi masih pilih-pilih tarikh yang sesuai dalam bulan islam kan?

haaa.... aku ada cadangan cuba korang klik kat sini 'Pernikahan Dalam Bulan Islam'

kat situ insyallah ada info yang boleh membantu....

p/s tak sabar nak balik... nak bawak cendawan, tapai ubi....doakan kami selamat dalam perjalanan pergi dan balik ye...



Cerita menarik lain

8 Luahan Ikhlas:

Faiz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hah, cendawan apa cerita????

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jap2 lagi aku cerita ok...hehe..menarik ni!

Faz Abas berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tapai ubi - sedapnyer!!!

Nanti tolong "Like" page online business akak ni, ye, baru jer start. Terima kasih :)

http://www.facebook.com/pages/FazFyda-Collection-Abaya-Baju-Kurung-Tudung-etc/235994003193434

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg sedap..insyallah...

EPIK berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak sikit tapai ubi boleh???hehehe :)

[Gadget & Aksesori Steampunk Yang Cool]

azza_mastura berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Acik bukan 25 ke ngah ? Memandai je . -,- . Dua lagi yg available tuh tmasuk saye . Hehik hehik . *gedik*

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

abis dah...hehe..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh..eh... 25 eh? hehe...akak dah tua la dik... hahaha..