Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 14 Oktober 2012

selsema


salam sejahtera semua,

sejak pagi tadi asyik menahan hidung yang berlari je ni (kata orang putih la)...

tapi serius...last sekali masa aku tunggu sukaneka abg long tadi sudahnya aku melepak je kat tikar dengan adik husna...

dah la shah kena keja hari ni...dan aku kena drive dengan bebudak bertiga ni dalam keta...mujur tak jauh..itu pun aku dah menari sakan dalam keta nak bagi husna senyap dari menangis...malam ni shah kena ot pulak...

kepala berat tak boleh nak cakap macamana...rumah pulak? arrrghhh lagi tak boleh nak cakap dah...

kejap lagi nak ajak anak-anak tidur la...tak larat dah ni...

p/s sempat lagi tengok safiyya cerita pasal handbag kat Johor Premium Outlet...hehe...perempuan...
Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Faiz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

get well soon ita..aku baru je baik dari 2 mggu demam batuk selsema..ni ada lagi sisa2..makan ubat yee..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oooo..patut entry makan dah kurang..hehe..