Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 3 Oktober 2013

Khas Untuk Semua di Salak Tinggi

assalamualaikum semua,

tak sempat nak cerita panjang ni... kami nak bergerak ke Salak Tinggi ni...

cuma nak maklumkan pada semua yang berada di Salak Tinggi... ada jualan istimewa Koleksi CikTa di Salak Tinggi... aku akan berada di Hotel Youniq dari malam ini sampai esok pagi... dan berada di Makmal Kesihatan Veterinar Salak Tinggi untuk seminar pada hari esok sepanjang hari...

jadi kalau ada sesiapa yang nak dapatkan cheesy merry boleh dapatkan esok ye...

ada promosi ni... beli 3 saiz S cuma RM10 sahaja... meh dapatkan sebelum terlambat... stok terhad ye... dinasihatkan booking awal untuk pastikan stok untuk anda ada....

ok...layan gambar dulu....


Berwajah baru...dengan sudu comel... 


siap untuk dibawa jalan jauh... 


sorry ye...cuma ada satu je edisi khas... 





p/s doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik ye... terkejut dengar ada sahabat yang kemalangan pagi tadi... takziah ye niza... semoga semuanya dipermudahkan... Cerita menarik lain

15 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nyum2

Azie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah ni air tgn Cik Ta ke? Kt Kuantan boleh dpt x?

memmetlenggeng berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmm..sedap nampak tu

hazlina azmi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nyummy jer..blogwalking..jom ke blog saya dan bertukar2 link..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Tedi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak... dah terlepas la pula.. Tedi sekolah masa tu... huhu

tenku butang berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

done follow sini no. 4
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

done follow sini no. 440
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

アヌム berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cam sedap je..huhuuuu

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

;)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh kak... inshaaAllah kalau masa tu Cik Ta tu ada... call or sms kalau nak ok..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zila kat belah mana? nak ita bawakkan sekali?

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tedi kat area mana? inshaaAllah lepas raya ni akan ke salak tinggi lagi rasanya.. ada mesyuarat di sana? nak akak bawakkan?

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq sudi follow.. inshaaAllah.. nanti saya singgah ok..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg sedap.. hehe.. puji diri sendiri..