Selasa, 1 Oktober 2013

Tak sempat lagi..

assalamualaikum semua,

dah malam baru dapat jengah..

hari yang agak sibuk..pepagi lagi dah kena meeting tapi disebabkan aku yang jadi pengerusi maka meeting abis awal...hahaha...

bukan apa tau...sejak dua menjak ni asyik meeting je manjang...naik letih dah otak ni...

dah tu kat facebook sibuk pulak tu tayang-tayang artikel yang bertajuk "mesyuarat melembapkan otak"...

huhu...baca tajuk pun dah seram kan? lagi la untuk orang yang selalu kena meeting ni..kalau boleh habis dalam sejam dua je takpe la kan...ini berjela-jela..sampai terlebih waktu makan..waktu rehat semua la...

kalau macam tu bukan melembapkan otak je tau...tapi makin basah terus dah...aku yang dengar ni memang cuak la...lagi la otak aku ni dah rasa macam basah-basah sikit kan...kalau meeting teruuuusss je...mau lebih dari lembap agaknya...jadi tak produktif langsung la jawabnya...

tapi mujur aku ada terapi yang berkesan sekarang ni..

KOLEKSI CIKTA

dan malam ni aku dah siapkan order jiran terdekat kat rumah ni..moga-moga dia rasa sedap dan rasa kasih sayang di sebalik produk Koleksi CikTa tu harapnya...

ok..dah tengah malam ni...jom tidur...korang layan gambar je la ye...memana yang dekat boleh order ye...

p/s aku akan ada plan ke Salak Tinggi @ Nilai ni...sesiapa yang berhajat tunggu update ye..

6 Luahan Ikhlas:

anumuchan berkata...

nyum2 sedap tuu

Putri berkata...

rajinnya kak ita ni..siang meeting..malam mengukies plak

Rozita Ceritaita berkata...

memang pun sedap..bila makan x leh berenti mengunyah.. hehe.. masuk bakul angkat sendiri..

Rozita Ceritaita berkata...

jihad untuk keluarga dik...inshaaAllah..

Anum berkata...

sedapnya

Izwa Kamaruddin berkata...

Sedap nyer..