Khamis, 3 Oktober 2013

Khas Untuk Semua di Salak Tinggi

assalamualaikum semua,

tak sempat nak cerita panjang ni... kami nak bergerak ke Salak Tinggi ni...

cuma nak maklumkan pada semua yang berada di Salak Tinggi... ada jualan istimewa Koleksi CikTa di Salak Tinggi... aku akan berada di Hotel Youniq dari malam ini sampai esok pagi... dan berada di Makmal Kesihatan Veterinar Salak Tinggi untuk seminar pada hari esok sepanjang hari...

jadi kalau ada sesiapa yang nak dapatkan cheesy merry boleh dapatkan esok ye...

ada promosi ni... beli 3 saiz S cuma RM10 sahaja... meh dapatkan sebelum terlambat... stok terhad ye... dinasihatkan booking awal untuk pastikan stok untuk anda ada....

ok...layan gambar dulu....


Berwajah baru...dengan sudu comel... 


siap untuk dibawa jalan jauh... 


sorry ye...cuma ada satu je edisi khas... 





p/s doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik ye... terkejut dengar ada sahabat yang kemalangan pagi tadi... takziah ye niza... semoga semuanya dipermudahkan...

15 Luahan Ikhlas:

Anum berkata...

nyum2

Azie berkata...

Wah ni air tgn Cik Ta ke? Kt Kuantan boleh dpt x?

memmetlenggeng berkata...

mmm..sedap nampak tu

Unknown berkata...

nyummy jer..blogwalking..jom ke blog saya dan bertukar2 link..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Tedi berkata...

alamak... dah terlepas la pula.. Tedi sekolah masa tu... huhu

Tengkubutang berkata...

done follow sini no. 4
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Tengkubutang berkata...

done follow sini no. 440
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

anumuchan berkata...

cam sedap je..huhuuuu

Rozita Ceritaita berkata...

;)

Rozita Ceritaita berkata...

boleh kak... inshaaAllah kalau masa tu Cik Ta tu ada... call or sms kalau nak ok..

Rozita Ceritaita berkata...

zila kat belah mana? nak ita bawakkan sekali?

Rozita Ceritaita berkata...

tq..

Rozita Ceritaita berkata...

tedi kat area mana? inshaaAllah lepas raya ni akan ke salak tinggi lagi rasanya.. ada mesyuarat di sana? nak akak bawakkan?

Rozita Ceritaita berkata...

tq sudi follow.. inshaaAllah.. nanti saya singgah ok..

Rozita Ceritaita berkata...

mmg sedap.. hehe.. puji diri sendiri..