Khas Untuk Semua di Salak Tinggi

2:19:00 PTG

assalamualaikum semua,

tak sempat nak cerita panjang ni... kami nak bergerak ke Salak Tinggi ni...

cuma nak maklumkan pada semua yang berada di Salak Tinggi... ada jualan istimewa Koleksi CikTa di Salak Tinggi... aku akan berada di Hotel Youniq dari malam ini sampai esok pagi... dan berada di Makmal Kesihatan Veterinar Salak Tinggi untuk seminar pada hari esok sepanjang hari...

jadi kalau ada sesiapa yang nak dapatkan cheesy merry boleh dapatkan esok ye...

ada promosi ni... beli 3 saiz S cuma RM10 sahaja... meh dapatkan sebelum terlambat... stok terhad ye... dinasihatkan booking awal untuk pastikan stok untuk anda ada....

ok...layan gambar dulu....


Berwajah baru...dengan sudu comel... 


siap untuk dibawa jalan jauh... 


sorry ye...cuma ada satu je edisi khas... 





p/s doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik ye... terkejut dengar ada sahabat yang kemalangan pagi tadi... takziah ye niza... semoga semuanya dipermudahkan...

You Might Also Like

15 Luahan Ikhlas

  1. Wah ni air tgn Cik Ta ke? Kt Kuantan boleh dpt x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh kak... inshaaAllah kalau masa tu Cik Ta tu ada... call or sms kalau nak ok..

      Padam
  2. Balasan
    1. zila kat belah mana? nak ita bawakkan sekali?

      Padam
  3. nyummy jer..blogwalking..jom ke blog saya dan bertukar2 link..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. alamak... dah terlepas la pula.. Tedi sekolah masa tu... huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tedi kat area mana? inshaaAllah lepas raya ni akan ke salak tinggi lagi rasanya.. ada mesyuarat di sana? nak akak bawakkan?

      Padam
  5. done follow sini no. 4
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. done follow sini no. 440
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sudi follow.. inshaaAllah.. nanti saya singgah ok..

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini